Zakelijk

Betrouwbare partner

Een betrouwbare partner is deze dagen essentieel, zo is een afspraak een afspraak en zorgen wij ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen.

Helder & Flexibel

Met heldere afspraken en volledige transparantie staan wij altijd voor uw vragen en opmerkingen.

Geen omkijken tijdens werzaamheden

Secuur en nauwkeurig werken zonder al te veel overlast is ons doel bij iedere klus.

Bedrijfspand of winkel laten spuiten?

Een goede en verzorgde uitstraling van uw bedrijfspand of opslag is belangrijk voor het visitekaartje van uw onderneming. Zowel makelaars, aannemers en verschillende ondernemers weten ons te vinden voor het spuiten van verschillende lakken en muurveren. 

Voor ieder ondergrond een passend product

Wij spuiten alle ondergronden die gespoten kunnen worden, hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan damwanden, staalkolommen, houtwerk, buitengevels en meer. Voor iedere toepassing hebben we een passende coating met aantrekkelijke tarieven. 

Previous
Next

Waarom spuiten i.p.v. traditioneel rollen?

Strakke afwerking

Het spuiten van latex wanden en plafonds geeft een strakke en egale afwerking

Dikke laagdikte

1 keer spuiten is vergelijkbaar met 2 keer rollen

Geen rollerbanen

De kans op rollerbanen is bij het spuiten van latex muurverf verleden tijd.

1000+ kleuren

We kunnen uw wanden of plafonds in ieder gewenste kleur spuiten.

Alleen de beste latex muurverf

Latex spuiten XL heeft zich de laatste jaren volledig gespecialiseerd in het Airless spuiten van zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen. Dit doen wij met veel plezier en proberen bij iedere klus het maximale resultaat te behalen, door alleen te werken met de beste materialen en muurverf soorten.

Daarom kiezen wij ervoor om met merken als Wijzonol en Sigma te werken. Deze “Tex” fabrikanten zijn al jaren landelijk een begrip in o.a. de latex muurverven. Deze muurverven kunnen dan ook uitstekend worden verspoten en drogen mooi egaal en streeploos op.

Zakelijk
Zakelijk
Zakelijk
Zakelijk

Kosten spuitwerk

De kosten voor het spuiten van latex muurverf, verf lakken of speciale coatings zijn sterk afhankelijk van de gewenste kwaliteit, type verf, werkzaamheden en oppervlakte.

Latex spuiten XL adviseert u graag op locatie en neemt de gewenste werkzaamheden voor u op om vervolgens een passend en aantrekkelijk aanbod te doen. Binnen de afgesproken tijd stellen wij een persoonlijke offerte op waarin de gebruikte materialen, werkzaamheden en kosten overzichtelijk en helder worden uitgelegd. 

Tevredenheid is het standaard!

Klanten geven ons gemiddeld een score van 9.2 op basis van 56 beoordelingen.

4.5/5
Familie Derksen
Zwolle - Juni 2020
Lees verder
Petje af voor Yassine en Gideon, ze hebben echt netjes werk geleverd! vriendelijke heren die hard werken en de tijd nemen om alles goed af te plakken en na te lopen. We hebben onze woonkamer met gang de wanden en plafonds laten spuiten en zijn zeer tevreden met het resultaat en service, Klasse!
Anna Spelthuis
Zwolle - September 2020
Lees verder
Zeer tevreden met de werkwijze van Yassine, vanaf de start heldere communicatie, duidelijke offerte en neemt de tijd voor de werkzaamheden. Super!
Floris van der Veer
Meppel - April 2020
Lees verder
Ben erg tevreden met het resultaat. We hadden eerst een afspraak met een andere partij maar die hadden het op het laatste moment laten afweten. Via een collega in contact gekomen met latexspuitenzwolle waarbij de communicatie zeer prettig verloopt en de heren al binnen een week onze woning hebben ingepland. Binnen 3 dagen hebben ze onze woonkamer en 2 slaapkamers gespoten en de ruimtes weer netjes achtergelaten. Mooi werk heren!
Previous
Next

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.