latex spuiten

De beste latex muurverf soorten

Wij werken alleen met schrob- en dekkingsklasse 1 & 2 latex.

Nalopen stucwerk

Wij lopen altijd uw stucwerk na op kleine oneffenheden.

All-In pakket

Inclusief kitwerk, afplakken, materiaal en bezemschoon opleveren.

9% BTW inbegrepen

Allle getoonde prijzen zijn inclusief 9% BTW.

Eén vast aanspreekpunt

Heldere communicatie en een duidelijke planning tijdens de werkzaamheden.

Latex spuiten van uw wanden en plafonds

U wilt uw wanden en- of plafonds voorzien van een nieuw verflaag? Denk dan eens aan het spuiten van latexverf in plaats van rollen! 

De techniek is de laatste jaren enorm populair om snel en strak op een streeploze manier latex muurverf aan te brengen op verschillende soorten ondergronden.

Latex spuiten wordt in de praktijk vaak toegepast op nieuw of bestaand glad pleisterwerk (stucwerk). Het voordeel hiervan is dat bij het spuiten van wanden en- of plafonds er een veel egalere afwerking kan worden gerealiseerd. Dit gebeurt door middel van een professioneel airless verfspuitmachine. Het resultaat is dan ook een strakke afwerking met een uitstekende dekking zonder strepen of roller aanzetten.

Waarom latex spuiten i.p.v. traditioneel rollen?

Strakke afwerking

Het spuiten van latex wanden en plafonds geeft een strakke en egale afwerking

Dikke laagdikte

1 keer spuiten is vergelijkbaar met 2 keer rollen

Geen rollerbanen

De kans op rollerbanen is bij het spuiten van latex muurverf verleden tijd.

1000+ kleuren

We kunnen uw wanden of plafonds in ieder gewenste kleur spuiten.

Werkwijze latex spuiten

1. Afplakken
We plakken alle niet te verspuiten onderdelen in de woning af en controleren kleine beschadigingen op nieuw en op bestaand stucwerk.
2. Primerlaag
De zuigende werking van verse stuclaag wordt hiermee opgeheven. voor reeds gesausde oppervlaktes zorgt de primerlaag voor betere hechting en isolatie van lichte aanslag.
3. Nalopen
Na droging worden de oppervlaktes opnieuw nagelopen op kleine oneffenheden en spuiten we vervolgens de eindlaag egaal op de wanden en plafonds
4. Afwerklaag
De schrobvaste latex wordt als afwerklaag via een krachtige verfspuitmachine Airless en egaal verspoten.
5. Oplevering
Na droging wordt al het afplakwerk verwijderd en worden alle gebruikte materialen door ons afgevoerd. Uw wanden en plafonds zijn nu helemaal klaar.
Previous
Next

Latex spuiten XL heeft verschillende totaal pakketten samengesteld met A-merk muurverven van Wijzonol. De fabrikant Wijzonol onderscheidt zich in hoogwaardige muurverf waarbij kwaliteit, duurzaamheid en milieu een belangrijke rol spelen bij het ontwikkelen van hun producten. 

Wij kiezen dan ook voor latex soorten die uitvoerig zijn getest op kwaliteit en duurzaamheid. Daarom hebben we verschillende type latex muurverf soorten beschikbaar die uiterst geschikt zijn om airless te verspuiten en die zich keer op keer hebben bewezen door strak en egaal eindresultaat.

U vindt onderstaand een overzicht van verschillende pakketten en tarieven gebaseerd op spuitwerk van uw wanden en- of plafonds.

Tarieven latex spuiten

latex spuiten

Tevredenheid is het standaard!

Klanten geven ons gemiddeld een score van 9.2 op basis van 56 beoordelingen.

4.5/5
Familie Derksen
Zwolle - Juni 2020
Lees verder
Petje af voor Yassine en Gideon, ze hebben echt netjes werk geleverd! vriendelijke heren die hard werken en de tijd nemen om alles goed af te plakken en na te lopen. We hebben onze woonkamer met gang de wanden en plafonds laten spuiten en zijn zeer tevreden met het resultaat en service, Klasse!
Anna Spelthuis
Zwolle - September 2020
Lees verder
Zeer tevreden met de werkwijze van Yassine, vanaf de start heldere communicatie, duidelijke offerte en neemt de tijd voor de werkzaamheden. Super!
Floris van der Veer
Meppel - April 2020
Lees verder
Ben erg tevreden met het resultaat. We hadden eerst een afspraak met een andere partij maar die hadden het op het laatste moment laten afweten. Via een collega in contact gekomen met latexspuitenzwolle waarbij de communicatie zeer prettig verloopt en de heren al binnen een week onze woning hebben ingepland. Binnen 3 dagen hebben ze onze woonkamer en 2 slaapkamers gespoten en de ruimtes weer netjes achtergelaten. Mooi werk heren!
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Latex spuiten is geschikt op nagenoeg iedere ondergrond, ondergronden die saus of spuitklaar zijn opgeleverd kunnen direct worden gespoten in tegenstelling tot behangklare wanden. Hier dient nog een stuclaag te worden aangebracht (affilmen) alvorens de muren worden gespoten, dit voor een strak en glad resultaat.

Het is van belang dat ieder ondergrond afgebonden, droog en schoon is en de ruimtes leeg zijn alvorens een wand of plafond kan worden gespoten. 

Bij ondergronden met structuur zoals spack of spachtelputz is het van belang om te bepalen wat voor structuur er aanwezig is. In de meeste gevallen dienen dit soort ondergronden na het spuiten direct nagerold te worden.

Hiervoor hebben wij verschillende handige toepassingen zoals een “Jet roller” Dit is een lans dat bestaat uit een spuitroller met een spuitverlengstuk en een handroller in één set.

Dit lans wordt aangesloten op de verfmachine en wordt met verf aangedreven. waardoor direct na het spuiten van de oppervlakte nagerold kan worden om de latex goed in de structuur te kunnen duwen.

Bekijk voorbeeld project gestructureerde ondergrond spuiten

De klasse schrobvastheid is een klassering bij muurverven waarmee aangegeven wordt wat de weerstand tegen natte slijtage is.

Vooral bij een badkamer, keuken, restaurant, ziekenhuis e.d. is het belangrijk dat de muurverf goed schoongemaakt kan worden; niet elke verf is hier toe te passen.

De dekkingskracht wordt in klassen van 1 tot 4 onderverdeeld. Dekkingsklasse 1 heeft het beste dekkingsvermogen. Klasse 1 muurverf is dan ook vaak een hoogwaardige muurverf.

We zijn het meest actief in de regio Zwolle, Kampen, Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Epe, Heerde, Wezep, Apeldoorn, Emmeloord, Meppel, Hoogeveen, Hengelo, Borne, Almelo en Hardenberg.

Het handigste is om via onze online offerte formulier een aantal vragen m.b.t. uw project te beantwoorden en te doorlopen zodat we direct een goede indicatie hebben van uw gewenste werkzaamheden. Nadat wij uw ingevulde offerte formulier hebben ontvangen nemen we indien nodig binnen 24 uur contact met u op of ontvangt u binnen 24 uur een voorlopige prijsindicatie op basis van uw gegevens. Waarna we eventueel een afspraak kunnen inplannen om op locatie de werkzaamheden op te nemen en een datum in kunnen plannen.

Uiteraard is het ook mogelijk om op voorhand een afspraak in te plannen om de werkzaamheden op locatie te beoordelen waarna we een offerte voor u opmaken.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 6 185 40 599

De latex muurverf is enigszins vullend maar zal geen oneffenheden wegwerken. Wij lopen standaard nieuw stucwerk dan ook na op kleine beschadigen en oneffenheden en repareren dit met een speciaal snel drogende pasta.

Nadat alle niet te verspuiten onderdelen secuur en strak zijn afgeplakt worden de oppervlaktes gecontroleerd waarna het spuiten kan beginnen! Het spuiten zelf gaat razend snel maar dient met de juiste techniek en druk verspoten te worden. Wij spuiten nieuw stucwerk altijd in 2 spuitlagen waarbij de eerste laag de primer laag is en de tweede laag de afwerklaag. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze online offerteformulier, door een aantal vragen in te vullen krijgen wij een goed beeld van de gewenste werkzaamheden en oppervlakte. Hierdoor kunnen wij vaak binnen 48 uur een persoonlijke offerte opmaken en versturen.

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.