Latex spuiten woonboerderij

150 m² - woonkamer

RAL 9010

N47010

In 3 dagen opgeleverd

Dalfsen

De voorbereiding & uitvoering

Als eerst hebben we verschillende oppervlaktes ontvet, waarna alle niet te spuiten onderdelen zijn gemaskeerd en afgeplakt met maskeer papier en maskeer folie van 3M. Hierbij zijn alle raam en deur kozijnen strak en dubbel gemaskeerd. De vloer is afgeplakt met een stucloper (PE) waarbij 2cm op de wand is afgeplakt gezien hier een plint van  5cm hoog komt.

Alle wanden en plafonds zijn nagelopen op beschadigen zoals putjes en eventuele oneffenheden hebben we weggescheurd met een speciaal schuurmatje. 

Zowel de binnenranden en de verbindingen tussen wand en plafond zijn hier strak afgekit met een overspuitbare en niet scheurende acrylaatkit.

Omdat het plafond in RAL 9010 en de wanden in N47010 gespoten dienen te worden, is het zo dat we eerst de wanden spuiten. Nadat de wanden zijn gespoten is er 24 uur droogtijd van toepassing. Waarna de wanden met een speciale tape, maskeerpapier en maskeerfolie zorgvuldig en volledig wordt gemaskeerd. Hierna zijn de wanden afgespoten in de kleur N47010.

Na droging zijn alle afplak en afdek materialen verwijderd en hebben we alle gebruikte materialen afgevoerd en de ruimte schoon opgeleverd. 

Het resulaat

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.