Latex spuiten vrijstaande woning in Stadshagen

450m² - Woning

RAL 9016

In 6 dagen opgeleverd

Zwolle - Stadshagen

De voorbereiding & uitvoering

In dit ruime en vrijstaande woning in Stadshagen in Zwolle hebben we alle wanden en plafonds een nieuwe frisse look gegeven.  De oppervlaktes zijn stofvrij gemaakt, waarna alle niet te spuiten onderdelen zijn gemaskeerd en afgeplakt met maskeer papier en maskeer forlie. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld deurposten, raam kozijnen, en radiatoren. De vloer is volledig afgedekt met een een stucloper (PE) waarna de huidige vloerplinten strak zijn afgeplakt.

Zowel de wanden als het plafond zijn van spack, dit houdt in dat de ondergrond vaak een groffe en onbehandelde structuur heeft. In dit geval moesten verschillende oppervlaktes  “voorbehandeld”  worden. Dit doen we door de oppervlaktes met een speciale primer latex te rollen zodat de zuiging wordt opgeheven. 

De verf dient er goed in geduwd te worden. Hiervoor gebruiken we een met verf aangedreven spuitlans  waarop een roller zit bevestigd. Hiermee kunnen we de verf op het plafond en wanden spuiten en direct uitrollen door de bevestigde roller. Na droging hebben we alle oppervlaktes afgespoten met Wijzonol Extra Matt in RAL 9016

Na droging zijn alle afplak en afdek materialen verwijderd en hebben we alle gebruikte materialen afgevoerd en de ruimte schoon opgeleverd. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.