Latex spuiten nieuw stucwerk

250m² - Woning

Standaard wit

French grey

In 4 dagen opgeleverd

Zwolle - Stadshagen

De voorbereiding & uitvoering

Als eerst hebben we verschillende oppervlaktes ontvet, waarna alle niet te spuiten onderdelen zijn gemaskeerd en afgeplakt met maskeer papier en maskeer folie van 3M. Hierbij is bijvoorbeeld de gloednieuwe keuken strak en dubbel gemaskeerd. De vloer is afgeplakt met een stucloper (PE).

Alle wanden en plafonds zijn nagelopen op beschadigen zoals putjes en eventuele oneffenheden hebben we weggescheurd met een speciaal schuurmatje. 

Zowel de binnenranden en de verbindingen tussen wand en plafond zijn hier strak afgekit met een overspuitbare en niet scheurende acrylaatkit.

Omdat het plafond in standaard wit en de wanden in French grey gespoten dienen te worden, is het zo dat we eerst de wanden spuiten. Nadat de wanden zijn gespoten is er 24 uur droogtijd van toepassing. Waarna de wanden met een speciale tape, maskeerpapier en maskeerfolie zorgvuldig en volledig wordt gemaskeerd. Waarna de wanden afgespoten zijn in de kleur N47010. Zowel de wanden als het plafond zijn in 2 spuitbeurten afgespoten waarbij de 1e laag een dekkende voorstrijk is toegepast waarna de afwerklaag. tijdens de spuitlagen zijn de oppervlaktes gecontroleerd op putjes en spaanslagen.

Na droging zijn alle afplak en afdek materialen verwijderd en hebben we alle gebruikte materialen afgevoerd en de ruimte schoon opgeleverd. 

Het resulaat

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.