Latex spuiten begane grond

225m² - Nieuwbouwwoning

RAL 9003

In 3 dagen opgeleverd

Zwolle - Stadshagen

De voorbereiding & uitvoering

Als eerst hebben we alle ruimtes stofvrij gemaakt, waarna alle niet te spuiten onderdelen zijn gemaskeerd en afgeplakt met maskeer papier en maskeer forlie. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld de deur en raam kozijnen. 

Omdat er geen plinten worden gebruikt hebben we de randen eerst strak afgeplakt waarna de nieuwe gietvloer volledig is afgedekt met een PE stucloper. Tevens is de nieuwe keuken netjes en dubbel gemaskeerd. Alle wanden en plafonds zijn nagelopen op beschadigen zoals putjes en eventuele oneffenheden hebben we weggescheurd met een speciaal schuurmatje. 

Zowel de binnenranden en de verbindingen tussen wand en plafond hebben we strak afgekit met een overspuitbare en niet scheurende acrylaatkit. Alle wanden en plafonds zijn als eerste gespoten met een dekkende primer waarna we de keukenwand hebben gespoten met de Sigmapearl Clean Matt een extra reinigbare schrobklasse 1 muurverf  van Sigma voor o.a.keukenwanden.

Nadat de keukenwand is afgedekt met een statische folie van 3M hebben we de overige wanden en plafonds met een matte latex met schrobklasse 1 van sigma gespoten. Alle wanden en plafonds zijn in de kleur RAL 9003 gespoten.

Na droging zijn alle afplak en afdek materialen verwijderd en hebben we alle gebruikte materialen afgevoerd en de ruimte schoon opgeleverd. 

Het resulaat

Het afwerken van nieuw gestucte wanden en plafond in de woonkamer, gang en keuken. In de keuken wordt geen spatwand gebruikt waarbij er is gekozen voor een extra renigbare muurverf voor de keuken wand. Overige oppervlaktes zijn gespoten in schrobklasse 1 

Latex spuiten wordt het meest toegepast op nieuw of bestaand glad pleisterwerk (stucwerk). Het voordeel hiervan is dat bij het spuiten van wanden en plafonds er een veel egalere afwerking kan worden gerealiseerd. dit gebeurt door middel van een professioneel airless verfspuitmachine. Het resultaat is dan ook een strakke afwerking met een uitstekende dekking zonder strepen of roller aanzetten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.