lak verf spuiten

A-merken lakken

Wij werken alleen met kwalitatieve materialen en met A-merken muurverven van o.a. Wijzonol en Sigma

All-in paketten

Een unieke All-in concept waarbij een totaal prijs voor de belangrijkste werkzaamheden zijn inbegrepen.

Primer + aflak

We gaan voor het beste resultaat daarom spuiten wij altijd in 2 lagen.

Standaard 9% BTW inbegrepen

Alle prijzen voor het lak spuiten op onze website zijn inclusief 9% BTW. Voor nieuwbouwwoningen geldt een BTW tarief van 21%.

Lak spuiten van deuren en kozijnen

Wij hebben ons de laatste jaren volledig gespecialiseerd in het spuiten van zowel houten onderdelen zoals, deuren, deurposten, lambrisering, trappen, etc. Maar ook spuiten wij bijvoorbeeld damwanden of stalenkolommen. Dit doen wij met veel plezier en proberen bij iedere klus het maximale resultaat te behalen, door alleen te werken met de beste materialen en lak soorten. Voor ieder toepassingen gebruiken we de juiste lakken.

Daarom kiezen wij ervoor om met merken als Sikkens, Wijzonol en Sigma te werken. Deze  fabrikanten zijn al jaren landelijk een begrip in o.a. verschillende lakverven speciaal ontwikkeld voor de spuitindustrie.

Waarom lak spuiten i.p.v. traditioneel schilderen?

Strakke afwerking

Het spuiten van lak verf op deuren of kozijnen geeft een strakke en egale afwerking

Dikke laagdikte

1 keer spuiten is vergelijkbaar met 2 keer rollen

Geen rollerbanen of aanzetten

De kans op aanzetten of rollerbanen is bij het spuiten van lak is verleden tijd.

1000+ kleuren

We kunnen uw wanden of plafonds in ieder gewenste kleur spuiten.

Tarieven lak spuiten

Latex spuiten
lak verf spuiten

Top kwaliteit lakken voor de beste prijs

Voor het spuiten van lakken gebruiken wij verschillende lakken van Wijzonol en Sikkens. Dit zijn hoogwaardige watergedragen verfsystemen dat waterverdunbaar is en snel opdroogt.   

is het standaard!

Klanten geven ons gemiddeld een score van 9.2 op basis van 56 beoordelingen.

4.5/5
Familie Derksen
Zwolle - Juni 2019
Lees verder
Petje af voor Yassine en Gideon, ze hebben echt netjes werk geleverd! vriendelijke heren die hard werken en de tijd nemen om alles goed af te plakken en na te lopen. We hebben onze woonkamer met gang de wanden en plafonds laten spuiten en zijn zeer tevreden met het resultaat en service, Klasse!
Anna Jager
Zwolle - September 2019
Lees verder
Zeer tevreden met de werkwijze van Yassine, vanaf de start heldere communicatie, duidelijke offerte en neemt de tijd voor de werkzaamheden. Super!
Floris van der Veer
Meppel - April 2019
Lees verder
Ben erg tevreden met het resultaat. We hadden eerst een afspraak met een andere partij maar die hadden het op het laatste moment laten afweten. Via een collega in contact gekomen met latexspuitenzwolle waarbij de communicatie zeer prettig verloopt en de heren al binnen een week onze woning hebben ingepland. Binnen 3 dagen hebben ze onze woonkamer en 2 slaapkamers gespoten en de ruimtes weer netjes achtergelaten. Mooi werk heren!
Henk van Akker
Dalfsen - Januari 2020
Lees verder
Mooi werk van Yassine, spontane, betrouwbare kerel met heldere afspraken, denkt goed mee en werkt netjes!
Previous
Next

Hoe werkt lak spuiten?

Door verf te spuiten met een speciale verfmachine dat met de juiste druk een perfecte vloeiing van het verf kan worden toegepast.

Naast de grote tijdwinst is het zo dat er bij het spuiten van lak een veel egaler en strakker resultaat kan worden behaald waardoor er geen strepen of haartjes van bijvoorbeeld een kwast of een roller aanwezig is.

Wij spuiten speciaal ontwikkelde watergedragen 1K en 2K lakken en beschikken over verschillende professionele verfspuit machines speciaal ontwikkeld voor het spuiten van verf voor verschillende toepassingen. 

Wij spuiten zowel “airless”, lucht ondersteund als met een Graco HVLP spuitsysteem. Het spuiten van lak kan worden toegepast met minimale nevel en kan dus ook gemakkelijk bij u thuis worden gespoten.

Sinds enkele jaren is het naast het spuiten van latex muurverf ook mogelijk om verschillende ondergronden te spuiten, ook wel verf spuiten en- of lak spuiten genoemd. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het spuiten van verschillende verf lakken op waterbasis. Dit doen wij naast alle soorten houtwerk ook op  metalen en stalen onderdelen. 

 

Werkwijze bij het lak spuiten

De voorbereiding van de ondergrond bij het spuiten van lakken is nagenoeg hetzelfde proces als bij het traditioneel schilderen met een kwast of roller. Het is dan ook van belang dat ondergronden goed worden ontvet en opgeschuurd. Beschadigingen of gaten worden met speciale 2K plamuur geplamuurd waarna de plekken na droging opnieuw worden opgeschuurd. De nodige onderdelen worden afgeplakt en gemaskeerd waarna het spuiten kan beginnen. De voordelen hiervan zijn dat het werk sneller kan worden uitgevoerd met een schitterend eindresultaat. Daarnaast gaat het spuiten van verf razendsnel waardoor het prijs technisch vaak erg interessant is. 

Spuiten van houtwerk of metalen

Wij spuiten naast deuren, kozijnen, trappen ook damwanden of stalen kolommen met kras- en slijtvaste lakken. De watergedragen verfsystemen van Sikkens, Wijzonol en Sigma zijn speciaal ontwikkeld om verspoten te worden, mede hierdoor is het spuiten van  1 laag gelijk aan  2 maal met de hand schilderen. De lakken kunnen in alle kleuren gemengd worden. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze online offerteformulier, door een aantal vragen in te vullen krijgen wij een goed beeld van de gewenste werkzaamheden en oppervlakte. Hierdoor kunnen wij vaak binnen 48 uur een persoonlijke offerte opmaken en versturen.

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.