Appartement dunpleisteren en latex spuiten

250m² - Appartement

RAL 9016

In 3 dagen opgeleverd

Nieuwleusen

De voorbereiding & uitvoering

Voor een echtpaar uit Nieuwleusen hebben we dit fraaie appartement afgewerkt met 2 lagen spuitpleister van Brander waarna zowel de wanden als het plafond afgespoten zijn in 2 lagen met Sigmacryl van Sigma.

Alle oppervlaktes zijn stofvrij gemaakt, waarna alle niet te spuiten onderdelen zijn gemaskeerd en afgeplakt met maskeer papier en maskeer folie. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld de deurposten, raam kozijnen, radiatoren en overige onderdelen. 

De wanden waren “behangklaar”en nog niet geschikt  om latex te spuiten. Hiervoor hebben we de wanden in 2 lagen spuitpleister afgewerkt en opgeschuurd. Alle hoeken en naden zijn gekit met een niet scheurende en sneldrogende kit van Soudal.  Hierna hebben we de wanden in de primer gespoten en na droging zijn zowel de wanden als het plafond afgespoten met de Sigmacryl van Sigma. Het plafond bestaat uit Agnes platen. Deze zijn na de voorbehandeling van wanden mee gespoten.

Na droging zijn alle afplak en afdek materialen verwijderd en hebben we alle gebruikte materialen afgevoerd en de ruimte schoon opgeleverd. 

Het resulaat

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Goed materiaal is het halve werk!

Goed materiaal is het halve werk!

VRAGEN OF GRATIS ADVIES?

Wij proberen altijd binnen 48 uur uw bericht te beantwoorden.